Mystery dress


Vilken Skönhet av klänning. Like it very much.
Finns på Nelly


You my new obsession


I'm in love, ser ni vilken klänning, älskar ryggen, älskar paljetterna och älskar att det är rosa.. hihi, sött sött. Dags för en beställning=)


I already miss him

dålig uppdatering idag, men jag har haft mina anledningar till det. Har varit hos pojkvännen hela dagen och när jag är med sin Love så vill man juh inte precis blogga, utan mysa en massa. Men det vet ni nog, tjejer och killar. Jag har i alla haft en underbar dag och jag saknar min Love redan, galet mycket. Inte lätt att bo långt ifrån varandra. Men får hålla om en kudde och fantisera mig bort till hans armar. Jag hoppas ni haft en bra fredags dag och kommer fortsätta ha en trevlig kväll. Imorgon kommer det mer smaskiga kläder och klänningar. Ni annar inte hur mycket jag hittat och det finns en som jag är helt förälskad i. Men titta in imorgon så får ni se.


Så förbaskat söt.=)

A bit like Lady Gaga my friends


Ur snygg, mega snygg, No comment alltså.. Love it. Lite smått lady gaga inspererat, eller vad tycker ni?

Vill bara nu påpeka att jag inte komemr vara så värst aktiv imorgon. Men ska försöka med ett morgon inlägg.


Red brings Happiness

Yeah I love red color, för den fick mig på bättre humör och tillbringade största glädjen och turen idag. Väldigt glad är jag och jag kan fortfarande inte tro det. Vad det är håller jag hemligt ett tag.
Detta blev dagens outfit, klädsel. Vanlig tjock tröja från Gina Tricot och mina favorit jeans från Teranova



Ställ hur mycket frågor som ni vill, jag svarar på allt ni undrar=)


It's so hot you're on fire


Är jag den enda som tycker och tänker att denna är riktigt snygg?
Vet tyvärr inte hur mycket den kostar ekker var jag hittade den, var ett tag sen.

Nyvaken, nu skall jag äta något, ta på mig och sen iväg. Så hörs senare om inte en outfit bild innan.


Lite extra päls på huvudet


Ser ni min mössa? Jag älskar den. Fick hem den någon dag sedan och nu äntligen har jag tagit kort med den. Kommer från H&M och kostade endast 69kr tror jag, finns inte mer. Muffi, puffi, nuffi är den..


Papeback petrus Grandpa


För er killar, eller för din kille, bror osv. Kostar endast 199kr och finns på Nelly
Tänk vad hett för en vältränad kropp.. Mumsigt


It's all about the clothes you wear


Jag brukar alltid må bättre när jag klär upp mig lite, när jag friskar upp mig själv. När jag sminkar mig, tar på mig fina kläder då blir även min dag bättre.
Eller vad säger ni? Hur blir er dag bättre?

Jag vill fortfarande att ni tipsar mig om filmer, så hjälp hjälp sökes?


Nya stjärnskottet Kesha rockar


Wow I like her style, give it to me.

Nu är jag hemma fårn stan, varit på Ikea, köpcentret och fikat med en underbar vän, Linda.=)


Sparkling tube dress


Denna är riktigt snygg. Men hur den sitter på är en annan fråga.
Kommer från Nelly och priset ser ni ovan.


Garment ss o-neck


Till din pojkvän, bror, man, pappa eller ska jag säga till killar, för det är ingen tjej t-shirt
Erkänn som förbaskat fin är den. Kanske borde ta en beställning till min pojkvän eller bror, kanske mer pojkvännens stil. well iaf kostar endast 199kr och finns på Nelly

Läst min bok och borstat tänderna och nu tänkte jag se på P.S I love you, nej jag har inte sett den, men skall se den nu.
Kanske inte blir något mer inlägg, men mer imorgon delvis idag.


The flower Cardingen thing


Ja ni har nog märkt av att jag gillar blommigt, och vem skulle inte när det är så uppfriskande färger... Ett måste inköp, eller vad säger ni?

Paradise hotel var oehört kul som vanligt. Vissa spelare borde ens inte vara inne på hotelet men det är dem ändå. Drack min goda smoothie av jordgubbar och blodapelsiner med vaniljyoghurt. Gott gott.
Nu ska jag fortsätta att läsa, tills en film har laddats ner, och sen sova. Men under all tid så kommer jag självklart att göra 1,2,3 inlägg till.

Har ni några tips på filmer? roliga, romatiska, drama, yeah ni vet tjej filmer?


Once a pone time


Auch Im in love agian annu en gång. Skulle inte tacka nej till den här skönheten.
Finns på H&M

Nu skall jag sätta mig framför Tv:n och titta på Paradise hotel på tv6, med en smoothie.


Holst ls cardigen


Detta är inte för tjejer om ni inte märker det, utan för killar. Hett Hett, Love it, underbart fint. Om ni inte ser priset så kostar den endast 299kr och finns på Nelly

Tänkte börja att visa lite billigare kläder för killar, vad tycker ni? JA eller NEJ?


Aksel zipper tunic


So lovely, jag älskar den kort tajt och perfekt, självklart kan man bara inte ha på sig den utan man behöver ett linne under, ett längre som finns att köpa på Gina Tricot för endast 99kr. Det fina med den här klänningen är att det finns en zipper på baksidan, bara att det inte syns på bilden, synd synd. Men riktigt synd är den.
Finns på Nelly


Nattlinne why?


Nattlinne är verkligen inte min grej, förstår inte riktigt ska man se sexig ut i det eller what? Om man väl vill visa upp sig för sin pojkvännen då tar man hans t-shirt och sover i den och under ett par troser, string, boxer you name it..  Eller använder ni nattlinne? och vad tycker ni om det? Detta finns på H&M


Jofama Kenza


För ett par dagar sedan såg jag på Nelly att Kenzas skinnjacka var på rea och kostar endast 899kr, tror den kostade 1000kr o´ch lite mer, kommer inte exakt ihåg.
Men jag gillar den, tänk hur perfekt den skulle sitta på=)


Outfit för en mysig dag


Tröjan är för mysiga dagar, eller när man känner sig lite seg för att klä upp sig i skolan eller för en shopping runda så passar en sådan här lång tröja perfekt till leggings och converse eller stövlar, ni väljer.
Kostar inte alls mycket och den finns självklart på H&M


Sweet dress for a shiny summer


Denna är så, ja jag har inga ord, läcker, söt gullig. Jag vill ha den, vill vill vill. Tänk er till sommaren, när man är brun, med högklackat. Kan det bli bättre? tror knappt det. Man behöver inte alltid se sexig ut och ha tajta klänningar eller kläder på sig..

Detta blir nog sista inlägget för idag, ska lägga mig, innan de titta på film, 17 again heter den, hoppas den är bra. Kanske lägger till något mer om ajg inte somnar under filmen. Annars God natt


Jimmy Choo är SKIT i kvalitet

Kommer ni ihåg rubriken och när jag lovade er att lägga ut bilder om hur mina Jimmy Choo skor blev efter en användning. Jag blev besviken det är självklart, om man ändå betalar 1000kr för ett par skor då vill man också att dem håller. I mitt fall var det att färgen gick bort lite vid tårna och visst jag kanske överdrev lite när jag ringde till H&M och skällde ut dem och reklamerade dem, men ni förstår, ni skulle nog göra samma sak. Jag tjänade iaf på det, jag fick tillbaka 500kr för dem var på rea. Iaf här ser ni före bild och efter bild.




Så vad säger ni? Överdrev jag?


Stud Lace Body Con Dress



Vilken klänning, den bara skriker efter mitt namn och efter min garderob.
och billig var den endast 465,12 kr och jag tror jag hittade den på Nelly.
Är ni helt sålda som jag är?


Melody flower blazer


Hur fin är inte denna Blazern, så vårigt och så JAG.. Ett måste i garderoben.
Finns att köpa på Gina Tricot


HålStickat är inne i år


Jag gillar det, jag gillar det väldigt mycket. Vad tycker ni?
Den var icke så dyr och finns på H&M


Byxdress är årets plagg och dessutom...


...blommigt, så förbaskat fint och gulligt. Me want very much.. Nu får allt erkänna att det är fint?.
Finns på H&M


Va uppmärksam för detta är billigt


Vilket underbart pris och så fin och sexig på samma gång, ska satsa på sådana.. helt perfekt med en pösigare tröja..


Simple but fine


Tänk stopa in den i en skinnkjol.. Mumsigt fint..=)


Ohh I really do, My new car


Jag gillar dem och jag kan tänka mig att vissa utav er också gillar dem. Jag skall ha dem i min garderob. mumsigt fina. Förlåt att jag inte har uppdaterat idag så mycket. har nämligen inte varit hemma, varit i trollhättan och köpt ny bil=) lovely, älskar den. Nya Audi A4 är min=)


Elegant och fint, men även super sexigt


Denna snyggingen, denna sexiga lilla saken, denna klänning är helt enkelt för fin, för snygg. Enkel och elegant. Pimpa upp den hur du vill för det passar hur som hels till allt. Till sommaren blir det en massa sådana klänningar.


I really need help


Detta blir nog sommarens klänning, har äntligen bestämt mig för att köpa en även om jag tyckte sådana längre klänningar var extremt fula innan, men man ändrar sig efter ett tag. Så nu behöver jag er hjälp, vilken skall jag ta?


Cool shine leggings


WOW säger jag bara, har inte så mycket att säga förutom att jag gillar dem starkt. Eller vad tycker ni?
Kostar endast 360kr på Only


Blommigt är oehört sött och gulligt


Jag älskar den här kjolen och jag lähntar så till sommaren när jag kan ha på mig den med en vit topp, ohhh som jag lägntar..Den skall bli min det vet jag och jag lägntar. 199kr är inte mycket alls och det finns att köpa på H&M online


Chain lacquer bracelet


Detta armband skulle jag mer än gärna vilja ha i mitt smyckeskrin. men lite för dyrt enligt mig, 449kr kostar den och kommer fårn Nelly, men snygg är den, väldigt snygg


Jimmy Choo Zebra väska


Som jag älskar den, den är helt perfekt.. Love it very much, skulle inte vara fel att ha med i väsk samlingen. Och dyr var den icke för att vara märke. Iofs så är det Rea på den. 
På tal om Jimmy Choo så skall jag visa er idag vad som hände mina blå Jimmy Choo skor när jag hade dem på nyår.


Extremt blommiga byxor


Vet inye faktiskt vad jag skall tycka om dessa. Såhär när jag ser dem så är dem väldigt väldigt fula, men kanske när man tar på sig dem blir det annorlunda och snyggare. Jag skulle iaf icke köpa dem. Dyra var dem inte och finns på H&M online


Det är denim jeans och väldigt sexigt


För godnatt avslutar jag med dessa läckra, tajta och ut snygga jeans. I love it. Skall allt prova dem om jag träffar på ett par i min storlek. Kommer från H&M


Military Button Jacket


Vilken sköning och gud som jag älskar den. Men grejen med den jackan är att om knapparna var silvriga eller guldiga eller i någon annan nice cool fär så skulle det vara ännu finare. Men den är like fin ändå.
Kostar endast 25£ och finns att beställa och köpa på Topshop.

Märkte att jag har fastnat för jackor och överdelar. Jag var helt galen i skor förr, och då menar jag att under ett år har jag nog köpt runt 100 st. galen, lite smått ja.
Ska allt försöka att ta kort och visa er dem jag har.


Jimmy Choo är SKIT i kvalitet


Visst är dem snygga och läckra och allt, och visst är det ,märke, Jimmy Choo oehört känt. Men, ja det är ändå ett MEN i allt. Kvaliteten suger, rättare sagt färgen suger. Imorgon får ni veta vad som hände med mina efter EN användning. Men visst är dem fina på foten och visst älskar jag dem väldigt mycket.


Eye of the Leopard on a dress


Ljuvligt fin och äckligt sexig. Redo för en het kväll är du med ett par skyhöga skor.
Finns på Nelly för endast 149kr, ljuvligt och billigt


Ennie leathe bracelet


Den här snyggingen vilja skall bli min..den skulle sitta helt perfekt på handen..
Kommer från Monki och kostar inte alls mycket. Endast 60kr


Sequin Blazer


Vilken fin och underbar Blazer jag hittad på Topshop för endast 25£.
Älskar dessa silvriga och glansiga paljetterna. Men jag tror att paljetter kommer vara ute väldigt snart. Om jag var ni så skulle jag inte köpa några paljett klädesplagg mer. Men man vet aldrig vad trenden kommer att se ut om ca 5-7 år framöver. SPARA alla era paljettplagg ni kommer att ha nytta utav det.


Boobtube Lantern Dress


Rare fashion har rea på Nelly och det gillar vi eftersom dem har otroligt fina kläder. Denna klänningen, som svart tubtopp där uppe och en ormmaterial kjol där nere blir till en massiv klänning. Denna slags klänning skulle jag rekomendera till er som har en "platt" rumpa, nu känner jag mig taskig, men det är inte min menning och det vill jag heller inte vara. Så till er som har en liten rumpa rekomenderar jag dessa slags klänningar respektive kjolar för att få en fylligare.
Som sagt är den från Nelly och kostar endast 139kr


The Paris Stud

Kommer ni ihåg min nya väska som jag la upp för någon dag sedan. Ni är svart och köpt på Kappahl och kostade 250kr, jag hittade en nästan likadan på internet



Ser ni, likna som bär. hehe. Skilland, denna finns på Topshop och är brun men kostar även bara 19£
Billigt det kan man lätt säga 


fringed sleeve bodycon dress

God Morgon, och vilken härlig och fin morgon det är, ser verkligen framemot denna dag, inte som det händer något speciellt, utan sådär.=)
Hoppas ni får en härlig dag och fortsätter läsa min blogg då jag gör massa saftiga inlägg.


Klänningen är enligt mig riktigt snygg och sexig, armarna också, men jag gillar mest ryggen den lilla urigningen som finns, den är även likadan på framsidan.=) Jag säger som varje gång, man kan sy fast dessa fransar själv.
325,58 kr kostar den och kommer från Asos


Oversized Joy Jacket



Jag älskar jackan, kavajen. Ohh gud och den är på REA nu, den måste jag ha, ett måste måste, så imorgon blir det förmodligen en beställning.
Kostar endast 15£ på topshop


Vet inte om jag skall skratta eller gråta


Det är dessa jag prata om, jag vet inte riktigt vad jag skall tycker om dem, men framsidan är fin, men baksidan är katastrofal. kanske, men bara kanske är dem finare när man har dem på.
eller vad tycker och säger ni?
7£ på topshop


Pälsväst gosig och skön


Denna pälsvästen kostade innan 500kr, den gick ner till 249kr och jag väntar fortfarande på att priset ska gå ner, jag vet att det kommer och det skall. För vill mer än gärna ha den. Om den inte går ner inom en månad då köper jag den. Men riktigt fin.
Ni känner säker igen den, jaa ni tänker rätt den är från H&M


Kimono för ett billigt och bättre pris


I priserna är det en enorm skillnad, hallo om man kan få en för 99kr så tar man juh den för utseende mässigt är det inte så värst stor skillnad. Det enda kanske är att kimono topshop har bättre kvalitet än Kimono H&M som är mer kvantitet
Kimono H&M
Kimono Topshop


Knitted Satin Cardigan, men få den billigare.


Denna Svart rosa cardingen kommer från topshop och är på rea, kostar endast 15£
Ta en vanlig svart cardingen som du kan köpa billigt, köp satin tyg och upp med symaskinen och sy. Men som sagt om man är lat så köper man.


Din outfit är redan pimpad, men gör den billigare


Debba skönheten finns på Nelly för endast 299kr
Det var inte dyrt, men köp en en svart enkel klänning på H&M för ca 120kr och sy fast kedjorna själv.Men som sagt om man inte orkar och är lat som jag är ibland så beställer man det..


Skillnad i pris


Vilken skillnad det är i priserna på stan och på internet. Idag när jag gick i H&M:s affär så såg jag att denna fuskpäls jackan endast kostae 150kr, det är ju inte alls mycket och sen när man tittar på H&M:s internet sida kostar den hela 349kr 


Det lilla söta rosa och det stora svarta rockiga

Eftersom jag är ny bloggerska och fortfarande håller på med min design så ber jag er hålla ut lite men ändå läsa och titta på de jag inspirerar. Tänkte börja med att visa er två nya inköp jag gjorde idag när jag var på stan och shoppade med mamma. En väska med nitar och rosa banden armband(har väntat på armbandet i flera månader).



Vill bara säga er att ni än inte kommer se bild på mig. Så fort min design blir klar då kommer ni även att se mig, till dess blir det nya inköp och lite klädtips från mig.


Välkommen till den nya mode bloggen

Hej och välkommen till min nya blogg. Som ni vet så finns det förbaskat många bloggar i dessa dagar och speciellt många som skriver om mode. Jag är en av dem som startar en mode blogg idag. Där jag inspirerar er om vad jag tycker kläder är och vad jag tycker är mode för mig samt vad jag tycker är fint och icke. Jag hoppas ni får det kul att titta in på min blogg=)

RSS 2.0